Klar på en billig webshop?

Vi har gjort processen
let som en leg

hjemmeside og webshop

Fuld service-løsning

En webshop løsning fra Web Butikken er en fuld service webløsning. Det betyder at alt lige fra webshop design, til funktioner, support og hosting er inkluderet. Din tilfredshed er yderst vigtig for os, derfor er din nye webshop løsning ikke færdig før, at du er fuldt tilfreds. Kunden er i fokus og der er 100% gennemsigtighed. Nedenfor kan du læse hvad vores webshop løsning inkluderer, og hvorfor vi er de bedste på markedet.

Fokuser på din forretning

Brugervenligt system

Vi bygger vores webshops med WordPress som platform og WooCommerce som e commerce plugin. Det sikrer, at du som ejer nemt kan tilføje produkter, billeder, ændre tekster og update din WordPress webshop, præcis som du vil.

cms

Optimeret til alle enheder

Hos Web Butikken optimerer vi altid alle vores kunders webshops til alle størrelser enheder. Det gør vi fordi 60% af alt internet trafik kommer fra mobile enheder. Vi søger for at din nye webshop står skarpt på alt fra computere til tablets og smartphones

Penge icon

Fantastisk support

Ubegrænset support på telefon og email er en af de goder som man får med i prisen, når man køber en webshop løsning hos Web Butikken. Vi bestræber os på at hjælpe så hurtigt som vi kan, og vi svarer på mail indenfor 24 timer.

Penge icon

Hvorfor vælge Web Butikken?

Ingen binding

Mange kan ved første indskydelse finde det attraktivt at købe en webshop med en månedlig ydelse, desværre følger der en lang binding med. Derfor ender man med at betale langt mere, selvom det månedlige beløb kan virke overskueligt. Hos Web Butikken tager vi et engangsbeløb for udviklingen af webshoppen. Derudover tilbyder vi attraktive priser på hosting og fremtidige opdateringer.

Gennemsigtighed

Når du indgår et samarbejde med os så får du 100% gennemsigtighed i projektet. Dette sker ved at du få tilknyttet en fast projektleder, som søger for at holde dig opdateret, med minimum en ugentlig rapportering.

Fornuftige priser

Pris og kvalitet hænger heldigvis ikke altid sammen, hos Web Butikken får du høj kvalitet for lave priser. Prisen kan ikke sættes fast da den afhænger meget af hvor specifikke krav der er til funktionalitet og design. Gennemsnitsprisen på en webshop ligger på 12999,-.

Lad os komme i gang!

Er du klar til at starte din nye webshop med os?
Udfyld formularen og hør fra os indenfor 24 timer

Thank You ! Your email has been delivered.