Web Butikken er et innovativt webbureau

Vi hjælper ambitiøse virksomheder med solide webløsninger

Hvem er vi?

Web Butikken er et ungt team, som er gået sammen om at skabe et innovativt og nytænkende webbureau. Vi er eksperter i smart webdesign og følger konstant med den nyeste udvikling inden for branchen. Idegrundlaget blev til i frustration over at professionelle webløsninger til erhverv ofte er komplicerede for kunden at gennemskue og til en urimelig pris. Web Butikkens vision er at tilbyde hjemmesider og webshops i lækkert design, top kvalitet, med den største brugervenlighed og til de bedste priser på markedet. Vi yder desuden gratis support under hele processen, så du kan føle dig tryg og klar til at navigere i din nye webløsning.

Vores services

Hjemmeside

Web Butikken leverer hjemmesider i et enkelt brugervenligt design, hvor den visuelle oplevelse er i focus. Vi formidler og imødekommer dine ønsker og gør det nemt for dig at skifte billeder og tekster ud efter behov. Vores hjemmesider udvikles i WordPress og er naturligvis optimeret til alle enheder. Opsætning af din nye hjemmeside hos Web Butikken er til den bedste pris på markedet.

Webshop

Web Butikken hjælper dig i gang med din nye webshop og i løbet af ingen tid, er du klar til at få kunder i butikken. Din nye webshop vil være visuelt lækker og indbydende, præsentere dine varer på bedste vis og være let for kunden at navigere rundt i. Vi sørger for, at du nemt og hurtigt kan tilføje nye produkter, billeder, tekster, se ordrer og meget mere. Vores webshops udvikles i WordPress og er naturligvis optimeret til alle enheder, desuden tilbyder vi hos Web Butikken den bedste pris på din nye webshop.