Klar på en billig hjemmeside?

Vi har gjort processen
let som en leg

hjemmeside og webshop

Fokuser på din forretning
mens vi klarer det tekniske

En hjemmeside fra Web Butikken er en full-service webløsning. Det betyder at alt lige fra design, til funktioner, support og hosting er inkluderet. Vi har gjort processen for kunden, så nem som overhovedet muligt, det betyder naturligvis stadig, at du er med igennem hele processen. Din nye hjemmeside er ikke færdig før, at du er fuldt tilfreds. Nedenfor kan du læse mere om, hvad en hjemmeside fra Web Butikken inkluderer, og hvorfor vi er de bedste på markedet.

Fokuser på din forretning

Brugervenligt system

Vores hjemmesider bygges med Wordpress eller Webflow som platform. Det sikrer at du som ejer nemt kan tilføje billeder, ændre tekster og update din hjemmeside, præcis som du vil.

cms

Optimeret til alle enheder

Hos Web Butikken er vi klar over at 60% af alt internet traffik kommer fra mobile enheder, derfor optimerer vi altid alle vores kunders hjemmesider og webshops til alle størrelser. Alt fra store computere til tablets og smartphones.

Penge icon

Super support

Hos Web Butikken bestræber vi os på, at hjælpe så hurtigt som vi kan. Når du har bestilt en hjemmeside hos os, er du dækket af ubegrænset support på telefon og email.

Penge icon

Hvorfor vælge Web Butikken?

Ingen binding

Mange kan ved første indskydelse finde det attraktivt at købe en hjemmeside med en månedlig ydelse, desværre følger der en lang binding med. Derfor ender man med at betale langt mere, selvom det månedlige beløb kan virke overskueligt. Hos Web Butikken tager vi et engangsbeløb for udviklingen af hjemmesiden. Derudover tilbyder vi attraktive priser på hosting og fremtidige opdateringer.

Gennemsigtighed

Når du indgår et samarbejde med os så får du 100% gennemsigtighed i projektet. Dette sker ved at du få tilknyttet en fast projektleder, som søger for at holde dig opdateret, med minimum en ugentlig rapportering.

Skarpe priser

Pris og kvalitet hænger heldigvis ikke altid sammen, hos Web Butikken får du høj kvalitet for lave priser. Prisen kan ikke sættes fast da den afhænger meget af hvor specifikke krav der er til funktionalitet og design. Gennemsnitsprisen på en hjemmeside ligger på 8999,-.

Skal vi komme i gang?

Er du klar til at starte din nye hjemmeside med os?
Udfyld formularen og hør fra os indenfor 24 timer

Thank You ! Your email has been delivered.